A fost anunțat cursul online „Concepte și practică audio VR și AR în Unitate”.

A fost anunțat cursul online „Concepte și practică audio VR și AR în Unitate”.

Game Audio Institute a anunțat un nou curs de opt săptămâni despre „Concepte și practică audio VR și AR în Unitate”

Publicat: 18.04.2022

Un curs „Concepte și practică audio VR și AR în Unitate” va avea loc în perioada 31 mai – 18 iulie 2022.

San Francisco, CA (18 aprilie 2022) — Game Audio Institute a anunțat un nou curs de opt săptămâni despre Audio pentru Realități Virtuale și Augmentate. Destinat compozitorilor, designerilor de sunet, producătorilor și profesioniștilor audio, cursul „Concepte și practică audio VR și AR în Unitate” este de așteptat să facă o scufundare profundă în lumea audio pentru jocurile VR și AR, cu scopul de a ajuta profesioniștii să devină confortabil cu fluxul de lucru unic asociat cu sunetul pentru jocuri și medii interactive.

Pe măsură ce domeniile Realității Virtuale și Augmentate continuă să crească, la fel și oportunitățile de angajare pentru profesioniștii audio. Având în vedere acest lucru, cursul își propune să îmbunătățească seturile de abilități audio și să deschidă noi opțiuni pentru oricine este interesat de domeniul emergent.

Cursul Audio pentru Realități Virtuale și Augmentate va acoperi conceptele audio din tehnologia audio de joc și va oferi studenților oportunități de a exersa meșteșugul. Instructorul Scott Looney, care a predat la Ex’pression College, Cogswell College, Pyramind Training, UC SantaCruz, City College SF și SF State University, spune: „Veți obține experiență practică în proiectarea și implementarea sunetului spațial și nespațializat și muzică pentru un joc VR folosind Unity și Steam Audio.”

Sondaj: Femeile fac incursiuni în industria audio pentru jocuri

Cursul este limitat la 10 studenți și fiecare va pleca de la curs cu un joc care prezintă peisajul lor sonor original.

Obiectivele și rezultatele așteptate ale învățării pentru curs includ dezvoltarea familiarității cu conceptele din jurul AR/VR; revizuirea ultimelor evoluții în domeniu; explorarea dezvoltării audio spațializat; asumarea lucrărilor practice cu lecții de joc personalizate; lucrul în Unity cu sunet spațial prin Steam Audio; implementarea audio regulat și spațial într-o lecție de joc Unity bazată pe VR; și în cele din urmă, finalizarea unui joc care poate fi jucat pentru CV-ul studentului și rola demonstrativă

Cursul va fi oferit online, prin ZOOM și Canvas LMS. Lecția de joc inclusă, EagleDiveVR, va funcționa fără un dispozitiv VR, dar este și compatibilă cu căștile compatibile cu SteamVR (nu este necesar căștile VR). Programat să se desfășoare în perioada 31 mai – 18 iulie 2022, cursul are un preț de 499,00 USD.

Leave a Comment

Your email address will not be published.