Shopee Tech Showroom

Actualizați-vă gadgeturile la Shopee’s Tech Showroom și câștigați vouchere în valoare de până la 135.000 INR de la realme, Philips, GameXtreme și multe altele

MANILA, 18 APRILIE 2022 – Îmbunătățirea casei dvs. cu cele mai noi aparate și gadgeturi poate veni cu un preț ridicat. Din fericire, Shopee le oferă tehnicienilor Pinoy un răsfăț cu primul său Showroom de tehnologie vânzare în perioada 20-23 aprilie, unde vă așteaptă reduceri uriașe de la o gamă largă de mărci de electronice. Recompense și mai mari sunt pregătite pentru cumpărători, cu vouchere interesante care vor fi oferite de cele mai bine vândute mărci precum realme, Philips, GameXtreme, DJI, Deerma și multe altele!

Shopee Tech Showroom

Câștigă până la ₱Vouchere de marcă în valoare de 135.000

Shopee Tech Showroom

Cumpărătorii Shopee’s Tech Showroom vor avea șansa de a câștiga vouchere de la mărcile tehnologice îndrăgite realme, Philips Official Store, GameXtreme, DJI, Deerma, Mcdodo Philippines, Dreame, Globe, Tecno Mobile, PerySmith, MSI și VEGER.

În perioada 20-23 aprilie 2022, utilizatorii care achiziționează produse electronice folosind oricare dintre tichetele Tech Showroom vor primi o participare la tombolă. Aceste vouchere sunt disponibile pe Showroom de tehnologie microsite pe Shopee și poate fi revendicat zilnic. Asigurați-vă că aplicați voucherul revendicat când finalizați achiziția. Doar cei care au folosit voucherele și au plătit cu succes și au primit comenzile până pe 5 mai 2022 sau înainte vor fi eligibili pentru cadou.

Shopee Tech Showroom

Doisprezece câștigători norocoși vor fi selectați aleatoriu și vor fi informați cu privire la premiul lor pe 6 mai 2022. Câștigătorii vor fi informați prin intermediul aplicației Shopee cuponul de marcă pe care l-au câștigat, împreună cu instrucțiuni despre cum să-și revendice premiul de la Shopee Philippines – deci asigurați-vă că Notificările dvs. Push sunt activate!

Reduceri de până la 90% la produsele de top tech

Pe lângă premiile incitante puse în joc, utilizatorii se pot aștepta și la reduceri uriașe de la mărcile lor preferate de electronice pe tot parcursul vânzării. Consultați Tech Showroom în aplicația Shopee zilnic, în perioada 20-23 aprilie, pentru a obține oferte interesante de la următoarele mărci:

  • 20 aprilie: până la 63% reducere la Magazinul oficial realme, Magazinul oficial Philips, GameXtreme
  • 21 aprilie: până la 80% reducere la Mcdodo Filipine, Magazinul oficial Deerma, Magazinul oficial DJI
  • 22 aprilie: până la 67% reducere la VEGER Flagship Store, PerySmith Official Store, MSI Flagship Store
  • 23 aprilie: până la 25% reducere la Magazinul oficial Tecno Mobile, Dreame, Magazinul oficial Globe

Reducerea Shopee Tech Showroom este perfectă pentru cumpărătorii care caută modalități inteligente de a-și moderniza spațiile, cu oferte care se potrivesc fiecărui buget și pentru fiecare cameră din casa lor. Faceți lucrul de acasă mai eficient, în timp ce vă bucurați de economii mari de până la 90% la gadgeturi de acasă, cum ar fi monitoare, tastaturi și cabluri de încărcare, atunci când faceți cumpărături pe 21 aprilie. Bucurați-vă de seri de film mai captivante cu un televizor nou, o bară de sunet de cea mai bună calitate, sau un router WiFi puternic la oferte de până la 68% reduceri pe 22 aprilie. În cele din urmă, dacă ați căutat să faceți pregătirea mesei mai rapidă, mai ușoară și mai eficientă, atunci sunteți în bucurie cu reduceri de până la 60% oprit la aparatele de bucătărie precum frigiderele, cuptoarele cu microunde și aparatele de cafea pe 23 aprilie.

Consultați aceste oferte tehnologice minunate cu ShopeePay pentru beneficii și economii exclusive, cum ar fi transport zilnic gratuit și vouchere de rambursare. Cu ShopeePay, așteptați cu nerăbdare plăți și oferte fără contact atunci când cumpărați încărcătură, plătiți facturi și trimiteți bani. Obțineți până la 10% reducere la încărcare în toate rețelele și până la 25% cashback la facturile lunare de la peste 60 de facturatori. Cu funcția de trimitere a banilor ShopeePay, vă puteți bucura de transferuri instantanee către peste 40 de bănci și portofele electronice prin InstaPay sau către orice utilizator Shopee, gratuit și fără taxe ascunse. Testează-ți norocul și alătură-te la extragerea tombolei „Shopee Milyonaryo” trimițând bani din portofelul tău ShopeePay (cel puțin 50 P) către orice bancă, portofel electronic sau utilizator Shopee până pe 22 aprilie și ai șansa de a câștiga 1.000.000 P. prin ShopeePay.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://shopee.ph/m/tech-showroom

ADVT

Cele mai recente știri despre tehnologie livrate în căsuța dvs. de e-mail

Citiți în continuare

Nu ratați cele mai recente știri și informații.

Abonați-vă la INQUIRER PLUS pentru a avea acces la The Philippine Daily Inquirer și la alte peste 70 de titluri, partajați până la 5 gadget-uri, ascultați știrile, descărcați încă de la ora 4 dimineața și distribuiți articole pe rețelele sociale. Sunați la 896 6000.

Pentru feedback, reclamații sau întrebări, contactați-ne.

Leave a Comment

Your email address will not be published.