Ce obiect gadget despre zvonuri ești cel mai încântat să vezi la Google I/O?

Ce obiect gadget despre zvonuri ești cel mai încântat să vezi la Google I/O?

Pixel 6a? Un Nest Hub detașabil? Sau altceva?


Credeți sau nu, Google I/O este oficial la mai puțin de o lună distanță, ceea ce înseamnă că este timpul să începeți să visați cu ochii deschiși la ce gadget-uri ar putea primi o dezvăluire completă. Compania și-a folosit adesea conferința axată pe dezvoltatori pentru a anunța o gamă complet nouă de produse care merită verificate, iar anul acesta pare să fie unul dintre cele mai mari de până acum. Am auzit tot felul de zvonuri despre ceea ce ar putea fi în lucru, cu ceva care să intereseze pe toată lumea.

Există, desigur, Pixel 6a – acesta pare a fi un shoo-in, destinat să devină unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului. O versiune mai accesibilă a Pixel 6, completată cu același cip Tensor care ne-a impresionat anul trecut. Sigur, cele mai recente telefoane Google s-au confruntat cu o parte echitabilă de probleme în ultima vreme, dar există o mulțime de motive pentru a fi entuziasmat de acesta.

ANDROIDPOLICE VIDEO AL ZILEI

În mod șocant, Pixel Watch – sau cum se va numi – pare de asemenea o posibilitate puternică. După ani de cerere a fanilor și zvonuri nesfârșite, s-ar putea să punem mâna pe concurentul purtabil al Google, Apple Watch. De asemenea, va marca al doilea dispozitiv care rulează Wear OS 3, după Galaxy Watch4 de anul trecut.

Bine, dar ce zici de toate celelalte? Există un Chromecast la preț redus, o versiune 1080p a excelentului – deși imperfect – Chromecast cu Google TV. Un zvon ciudat Nest Hub a apărut în urmă cu câteva săptămâni, arătând către o tabletă detașabilă pe care o puteți purta prin casă sau o puteți ține andocata într-un compartiment prietenos cu tejghea. Și apoi este Pixel Fold, un concurent al seriei Galaxy Z de la Samsung, care pare să profite de îmbunătățirile Android 12L.


Niciuna dintre aceste ultime nu pare a fi garanții complete, dar sunt sigure că vor crea un I/O interesant atunci când va începe în mai. Cu doar câteva săptămâni de la capăt, de care dintre aceste gadgeturi sunteți cel mai încântat?

Ce obiect gadget despre zvonuri ești cel mai încântat să vezi la Google I/O luna viitoare?


Hub și aplicație Insteon

Compania de case inteligente Insteon pare să fi murit în tăcere, lăsând clienții în întuneric

Citiți în continuare


Despre autor

Leave a Comment

Your email address will not be published.