Cele mai bune gadgeturi pentru proprietarii de animale de companie în 2022 – Review Geek

Cele mai bune gadgeturi pentru proprietarii de animale de companie în 2022 – Review Geek

All For Paws / Xsolution / Vepnanline

A fi proprietar de animale de companie este o responsabilitate uriașă. Prietenul tău blănos, pufos sau solzoasă îți poate ocupa mult timp, iar îngrijorarea cu privire la ei poate scăpa de strălucire oricând petreci în afara casei. Companiile de tehnologie știu acest lucru și lansează gadgeturi pentru a face viața mai bună pentru tine și însoțitorul tău.

Unele gadget-uri pentru animale de companie ajută la sarcini precum hrănirea, în timp ce altele sunt doar pentru distracție. Un gadget poate oferi o soluție simplă la o problemă comună, în timp ce altele sunt bizare, dar totuși utile. Așadar, dacă aveți nevoie să aduceți ceva entuziasm în viața câinelui, pisicii sau păsărilor dvs., citiți mai departe. Avem cele mai bune gadgeturi pe care proprietarii de animale de companie le pot cumpăra în 2022.

Distribuiți dulciuri de la distanță

Distribuitor automat care oferă un răsfăț unui câine
Petcube

Configurarea unei camere web pentru a-ți urmări animalul de companie nu este o noutate. În timp ce îngrijirea unui animal poate fi o slujbă cu normă întreagă, este imposibil să fii acolo 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, așa că abilitatea de a verifica prietenul tău blănos atunci când ieși din casă este neprețuită. Dar de ce să ne oprim aici?

Dozatoarele de la distanță duc lucrurile la următorul nivel. Nu numai că poți fi cu ochii pe pisica sau câinele tău, dar le poți interacționa și răsplăti. Acest lucru este util în special dacă animalului tău îi place să-și petreacă timpul singur ascunzându-se într-un loc privat; promisiunea unui răsfăț îi poate convinge să iasă pentru o verificare rapidă a bunăstării.

Furbo este probabil cel mai faimos distribuitor de tratamente automate. Vine cu o listă largă de funcții, inclusiv integrarea Alexa, notificări push atunci când animalul tău de companie începe să latre și o cameră de vedere pe timp de noapte. Alți producători au mers puțin mai departe, proiectând dozatoare de tratare care pot rătăci prin casă. Dacă un rezervor RC cu distribuire de tratament nu este pentru tine, un altul a fost proiectat să arate ca o bufniță – ceea ce mă îngrozește, așa că cine știe ce i-ar face cu border collie-ul meu nevrotic. Probabil că cel mai bine rămâne cu un Furbo.

Luați-vă din mâini

Câine cu un lansator de mingi de tenis
Toate pentru labe

O mulțime de câini le place să se joace aducă. Și deși pot petrece cu bucurie ore întregi urmărind o minge de tenis și aducând-o înapoi, poate deveni puțin obositor pentru oamenii implicați. De aceea avem lansatoare automate de mingi de tenis.

Din păcate, nu este vorba doar de a despacheta lansatorul și de a lăsa câinele să facă asta. Va trebui să-i arăți lui Fido cum funcționează. În plus, modul în care funcționează este destul de simplu. O minge de tenis este aruncată într-o gaură sau într-o pâlnie din partea de sus a lansatorului, apoi, câteva secunde mai târziu, zboară din față. Distantele variaza in functie de model; un hol este o opțiune bună pentru unele lansatoare – modelele mai puternice ar putea necesita o grădină. Unele modele permit preîncărcarea mai multor bile, astfel încât să poți beneficia de un lansator de bile chiar dacă câinele tău nu înțelege conceptul.

Lansatoarele de mingi tind să coste între 100 și 200 USD. Dacă aveți o imprimantă 3D și vă cunoașteți cum să folosiți un Raspberry Pi, puteți chiar să faceți una dintre acestea.

Timpul de hrănire poate fi automatizat

Câine și pisică lângă alimentatorul automat
Veken

Deși animalele de companie nu pot citi ceasurile, unii dintre ei par capabili să știe când timpul lor exact de hrănire este exact în secundă. Devine o problemă dacă acel timp se suprapune cu o întâlnire de lucru Zoom, o noapte la teatru sau un pui de somn de seară. Așa că, dacă nu doriți să fiți trezit de linguri de mână, de lovituri de labe sau de o pisică care doboară ceva greu de pe un raft și pe cap, investiți într-un alimentator automat.

Sunt disponibile mai multe alimentatoare automate. Unii dintre ei lucrează cu mâncare umedă; altele necesită hrană uscată. Diferitele hrănitori oferă, de asemenea, momente diferite, în timp ce unul ar putea fi conceput pentru a distribui mesele pentru o singură zi; alții vă pot hrăni animalul de companie timp de o săptămână. Anumite hrănitoare vor reda un mesaj preînregistrat pentru a vă chema animalul de companie la cină; unele au camere încorporate, astfel încât să poți fi cu ochii pe prietenul tău pufos la ora mesei. Alimentatoarele electronice automate vor distribui și porții exacte de hrană, un avantaj major față de sistemele bazate pe gravitație.

Modelele mai strălucitoare fac, de asemenea, mai mult decât distribuirea alimentelor la un moment stabilit. Dacă casa ta are o pisică grasă care are nevoie disperată de o dietă sau un câine lacom care nu va lăsa singur mâncarea celorlalți animale de companie, poți cumpăra un distribuitor automat de alimente care se deschide doar pentru un anume animal de companie. Există și hrănitoare automate pentru pești; dacă nu vrei să-ți faci un prieten să-ți păstrezi acvariul când pleci în vacanță.

Lasă un robot să-ți distragă pisica

O pisică care arată confuză cu o jucărie
Vepnanline

Nu, nu vorbim despre lăsarea Roomba să declare război prietenilor tăi feline – deși este posibil. Multe opțiuni robotice sunt disponibile dacă nu doriți să stați acolo ore în șir cu un indicator laser sau dacă aveți nevoie de ceva care să-l țină fericit pe Mr. Whiskers în timp ce sunteți în afara casei. Aceasta este versiunea pentru pisici a mașinii automate de preluare a câinelui.

Majoritatea laserelor automate implică un turn cu o minge în formă de cap de pisică deasupra. Mai multe modele similare tind să aibă prețuri între 15 USD și 30 USD, dar modelele superioare au setări diferite și tind să fie activate de mișcare. Există, de asemenea, un laser automat pe roți, care este alegerea remarcabilă. Dacă pisica ta face un zgomot sau împinge „Jucăria reîncărcabilă cu minge pentru pisici Vepnanline cu pene”, aceasta se va rostogoli la o viteză prestabilită în timp ce mieuna, atârnând penele menționate mai sus și strălucind un laser în jur. Ce nu este de iubit?

Chiar și păsările beneficiază de tehnologie

Un papagal lângă un încălzitor
Xsoluție

Prietenii noștri cu pene sunt creaturi inteligente. Ei pot imita vocile umane, pot rezolva puzzle-uri și pot forma opinii despre opere de artă. Cu toate acestea, în ciuda IQ-ului lor, păsările sunt destul de ușor de amuzat. Obiectele simple, cum ar fi o sepie, o oglindă sau o bucată de frânghie, le vor oferi ore în șir de distracție – așa că nu are rost să-i potriviți un iPad vechi pe marginea cuștii lor, ca un televizor cu păsări de dimensiunea unui perete. Păsările nici măcar nu au nevoie de sisteme automate de hrănire și adăpare de înaltă tehnologie – gravitația face toată treaba.

Există încă tehnologie care poate îmbunătăți viața ta și a păsărilor tale. Nu toate păsările sunt construite pentru iarnă; unele sunt native din tropice, în timp ce altele zboară spre sud când lucrurile se răcesc. Animalele dvs. de companie nu fac excepție și există șansa ca termostatul dvs. să fie setat un pic prea jos pentru gusturile lor. Introduceți încălzitorul inteligent pentru animale de companie. Îți poate menține cușca păsării drăguță și caldă pe tot parcursul anului. Sunt disponibile mai multe opțiuni, cum ar fi cea automată de mai jos. Ele emit o căldură sigură și constantă pe o suprafață largă sau permit animalului tău să se înghesuie atunci când are nevoie de puțină căldură suplimentară.

Leave a Comment

Your email address will not be published.