Cheltuind bonusul Eid pe gadgeturi

Eid este cea mai fericită perioadă a anului pentru majoritatea dintre noi. Puteți să vă vedeți familia și prietenii; ai câteva zile libere, iar mulți primesc o sumă decentă sub formă de bonusuri Eid, care cu siguranță ajută.

Dar întrebarea – ce să faci cu bonusul tău Eid poate fi confuză. Iată o idee – de ce să nu o cheltuiți pe gadgeturi?

Pentru toate cele mai recente știri, urmăriți canalul de Știri Google al The Daily Star.

De ce gadgeturi?

De ce într-adevăr! Bonusul Eid este niște bani pentru mulți oameni și, dintre toate opțiunile, de ce ar trebui să alegeți să cumpărați gadgeturi? Prin definiție, gadgeturile sunt dispozitive care îți vor face viața mai ușoară și mai plăcută. Gândite adesea ca o noutate, gadgeturile pot fi destul de la îndemână și, dacă îți alegi dispozitivul cu grijă, pot fi o investiție bună. Gadgeturile decente vă vor costa de la aproximativ o mie de taka până la cât puteți economisi, în funcție de alegerea și scopul dvs.

Chiar dacă decideți să cheltuiți bonusul pe gadgeturi, există o întrebare și mai mare. Ce gadget-uri să obțineți? Există atât de multe opțiuni încât este dificil să te decizi. Trucul aici este să prioritizezi. Oricare ar fi cea de care ai nevoie cel mai mult, primește prioritate și alcătuiește-ți lista în funcție de nevoile tale.

Gadget-uri personale

Pentru cei mai tineri, gadgeturile personale sunt de obicei prioritare. Dacă faci naveta frecvent cu autobuzele, petreci destul de mult timp pe drum. Un sistem muzical bun poate fi util pentru acele ore plictisitoare blocate în trafic.

Luați în considerare un set cu cască cu o ieșire decentă. Căștile fără fir sau Bluetooth sunt o alegere mai bună datorită portabilității lor. Dacă investiți cu înțelepciune, puteți obține un set decent de sistem muzical care va oferi o baterie de rezervă pentru o lungă perioadă de timp.

Vorbind despre capacitatea bateriei, este întotdeauna înțelept să sperăm la ce este mai bun și să ne pregătim pentru ce e mai rău. Sperăm că nu aveți nevoie de un acumulator, dar cu siguranță ar trebui să vă gândiți să obțineți unul pentru atunci când lucrurile devin dificile. Îți va servi atât smartphone-ul, cât și căștile wireless.

Fitbit-urile sau ceasurile inteligente sunt un alt gadget personal care devin din ce în ce mai popular în ultima vreme și din motive întemeiate. Nu numai că sunt elegante, ci și practice.

Gadget-uri productive

În funcție de ceea ce vă interesează, gadgeturile productive pot varia. Dacă ești un cititor pasionat, ai putea lua în considerare un e-reader. Sunt surprinzător de ușor de utilizat și majoritatea utilizatorilor sunt destul de mulțumiți de performanța lor. Sau ce zici de un suport pentru smartphone sau un cooler pentru laptop? O stație de lucru bine configurată vă va crește cu siguranță productivitatea. Dacă vă place să vlogging, un GoPro sau upgrade-uri pentru camera dvs. ar putea fi o opțiune bună.

Gadget-uri de acasă

Există un număr destul de mare de gadget-uri pe care le puteți instala acasă, care o vor face mai confortabilă. Difuzorul wireless sau un dispozitiv inteligent de acasă ar putea fi o opțiune. Dacă sunteți îngrijorat de securitate, încuietorile inteligente pentru casă sau camerele sunt încă o altă posibilitate, dar poate că nici concentrarea asupra sistemului de divertisment acasă nu este o idee atât de rea. Cupa Mondială este aproape aici și este ultima dată când Messi și Ronaldo vor juca în această competiție glorioasă. Obținerea unui nou televizor cu o imagine mai clară sau a unui proiector sau îmbunătățirea sistemului de sunet ar asigura o experiență palpitantă.

Dacă doriți să vă răsfățați, acele lumini inteligente și setările RGB din jurul casei dvs. ar arăta și ele destul de vizibile.

Nu uitați, cumpărarea de la mărci de renume vă asigură că acestea vor oferi garanție și servicii postvânzare decente. Și dacă doar bonusul nu este suficient pentru a obține ceea ce îți dorești, poate adăuga puțini bani la el sau așteaptă până la următorul Eid (care este foarte curând), dar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Foto: Samsung Consumer Electronics

Leave a Comment

Your email address will not be published.