Computing Resource Disruptor, StrongNode Edge, Dezvăluie

Computing Resource Disruptor, StrongNode Edge, Dezvăluie

TOKYO, 19 aprilie 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — StrongNode Edge, infrastructura-ca-serviciu de ultimă generație [IAAS] proiect pentru economia nodului, a anunțat deschiderea înregistrării pentru accesul timpuriu al utilizatorilor. Alimentat de Edge Network și utilizând blockchain pentru plăți, eficiență interoperabilă și recompense, StrongNode își propune să construiască o suită de produse web3 descentralizate.

Deschisă pe 20 aprilie 2022, această fereastră va permite utilizatorilor potențiali să intre mai devreme. Persoanele interesate pot acum să creeze profiluri de bază și să rezerve un loc rar pentru accesul timpuriu la The Edge, odată ce este disponibil. Pe principiul primul venit, primul servit, un total de o mie de locuri sunt disponibile pentru a putea revendica utilizatorii potențiali.

SNE plănuiește să ajungă în curând pe Ethereum și Uniswap. Decizia lui StrongNode Edge de a face SNE disponibil pe blockchain-ul Ethereum va permite în continuare accesul la cel mai important blockchain din lume și va atrage o mulțime uriașă.

Proiectul StrongNode Edge

Deși încă în faza de construcție, produsul StrongNode Edge va permite oricui cu un dispozitiv inteligent să se conecteze și să furnizeze resurse de calcul neutilizate, cum ar fi GPU, CPU și putere RAM la rețea. Acești utilizatori, sau Node Seeders, după cum se face referire, la rândul lor, vor câștiga jetoane SNE.

Sectoarele comerciale și industriale vor avea dreptul de a achiziționa aceste resurse de calcul folosind dolari SUA și jetoane SNE. Dacă USD este folosit pentru a facilita plata, un procent va merge la cumpărarea SNE. Astfel, va umple fondul de recompense pentru Node Seekers.

Pe lângă Node Seekers, un grup de persoane însărcinate cu creșterea ecosistemului StrongNode, disruptorul resurselor de calcul introduce alte două categorii de utilizatori — Clienți Edge și Inovatori Edge. Primul va crea schimbul de valori între întreprinderile mici, persoane fizice și clienți. Pe de altă parte, acesta din urmă va adopta tehnologia inovatoare și inițiativele de impact social, oferind în același timp o platformă pentru a susține nevoile intensive de calcul.

Prin optimizarea resurselor, automatizarea fluxului de lucru și prin reducerea decalajului dintre blockchain-uri, StrongNode Edge își propune să perturbe industria resurselor de calcul la o scară mai mare.

Despre StrongNode Edge

StrongNode este un proiect de ultimă generație de infrastructură ca serviciu pentru economia nodului. Folosind tehnologia blockchain, StrongNode Edge își propune să ofere tehnologie nod la cerere, sigură și scalabilă, capabilă să remodeleze complet industria cloud computing. Recompensând utilizatorii, acest important disruptor al industriei speră să-i încurajeze să ofere resurse de calcul neutilizate celor care au cu adevărat nevoie de ele.

Linkuri sociale

Stare de nervozitate: https://twitter.com/StrongNodeEdge

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/strongnode-io/about/?viewAsMember=true

Telegramă: https://t.me/strongnodechat

Reddit: https://www.reddit.com/r/strongnode/

GitHub: https://github.com/strongnodelabs

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6zRpdZWP2Zyj3-Ma_8DKuQ

Contact media

Marca: StrongNode Edge

E-mail: [email protected]

Site: https://strongnode.io

SURSĂ: StrongNode Edge

.

Leave a Comment

Your email address will not be published.