Cu 44,8% CAGR, dimensiunea pieței de realitate virtuală valorează 84,09 miliarde USD în 2028

Cu 44,8% CAGR, dimensiunea pieței de realitate virtuală valorează 84,09 miliarde USD în 2028

Companiile profilate pe piața VR sunt Crytek GmbH, Eon Reality Inc., HTC Corporation, Oculus Rift (Facebook Inc.), Pico Interactive Inc., Sensics, Inc., Sixense Enterprises Inc., StarVR Corporation (Taipei, Taiwan), Ultraleap Ltd. (Bristol, Anglia), Unity Technologies (California, SUA), Survios Inc., (California, SUA) și altele

Pune, India, 18 aprilie 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Se așteaptă ca dimensiunea pieței globale de realitate virtuală să atingă 84,09 miliarde USD până în 2028, prezentând un CAGR de 44,8% în perioada de prognoză. Inovațiile tehnologice în tehnologia 5G și adoptarea tehnologiilor imersive pot avea un impact extraordinar asupra creșterii pieței de realitate virtuală în următorii ani, afirmă Fortune Business Insights, „Dimensiunea pieței de realitate virtuală, 2021-2028..” Dimensiunea pieței a fost de 4,42 miliarde USD în 2020.

Dezvoltare cheie:

mai 2020: Apple Inc. a achiziționat NextVR, un startup VR. NestVR și-a extins expertiza în înregistrarea evenimentelor live prin căști de realitate virtuală.

Solicitați un exemplu de copie a raportului de cercetare:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/virtual-reality-market-101378

Domeniul de aplicare și segmentarea raportului

Raport de acoperire

Detalii

Perioada de prognoză

2021-2028

Perioada de prognoză 2021 până în 2028 CAGR

44,8%

Proiecția valorii 2028

84,09 miliarde USD

Anul de baza

2021

Dimensiunea pieței de realitate virtuală în 2020

4,42 miliarde USD

Date istorice pentru

2017-2019

Nr. de pagini

140

Segmente acoperite

După componentă, tip de dispozitiv, industrie și regiune

Factorii de creștere a pieței în realitate virtuală

Creșterea cererii de formare virtuală în diverse industrii pentru a conduce piața

Cerința de mare viteză și putere de calcul pentru a împiedica piața

A existat o creștere rapidă a jucătorilor AR și VR din întreaga lume, ceea ce extinde orizontul pieței. Nivelurile crescute de confort al consumatorilor în utilizări situaționale, cum ar fi jocurile VR și apelurile VR, se numără printre factorii care sugerează o perspectivă pozitivă pentru tehnologia VR în jocuri. Dezvoltatorii de jocuri din economiile emergente se străduiesc, de asemenea, să îmbunătățească experiența jucătorilor prin lansarea și rescrierea codurilor pentru diverse console/platforme, cum ar fi PlayStation, Xbox și PC Windows, încorporate într-un produs de sine stătător și oferite jucătorilor printr-o platformă cloud.

Afaceri precum industria auto, producția, industria aerospațială și apărare, educația și altele folosesc tehnologia pentru a satisface nevoile de afaceri în timpul pandemiei globale. Simulatoarele virtuale ajută la proiectarea și planificarea produsului de la distanță. VR câștigă popularitate în sectorul educațional ca urmare a epidemiei. Tehnologia virtuală este folosită de oameni din întreaga lume pentru a-și îmbunătăți sănătatea și bunăstarea, divertismentul, evenimentele live, conferințele virtuale și întâlnirile, în special în timpul pandemiei. De exemplu, în aprilie 2020, rapperul Travis Scott s-a alăturat platformei de realitate virtuală și a primit peste 12 milioane de vizualizări la jocul său video Fortnite.

Faceți clic aici pentru a obține impactul pe termen scurt și lung al COVID-19 pe această piață:

https://www.fortunebusinessinsights.com/industry-reports/virtual-reality-market-101378

Segmente de piață:

Pe baza componentelor, piața este clasificată în hardware, software și conținut. Se preconizează că segmentul hardware va domina cota de piață globală în perioada de prognoză.

Pe baza tipului de dispozitiv, piața este împărțită în afișaj montat pe cap (HMD), simulator VR, ochelari VR, benzi de alergare și mănuși haptice și altele.

Pe baza industriilor, piața de realitate virtuală este segmentată în jocuri, divertisment, auto, comerț cu amănuntul, asistență medicală, educație, aerospațiu și apărare, producție și altele.

Din punct de vedere geografic, piața este clasificată în cinci regiuni majore: America de Nord, Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa și America Latină.

Ce include raportul?

Raportul de piață include o evaluare detaliată a diferiților factori de creștere și restricții, oportunități și provocări cu care piața se va confrunta pe parcursul orizontului proiectat. În plus, raportul oferă cercetări cuprinzătoare asupra evoluțiilor regionale ale pieței, afectând creșterea acesteia în perioada de prognoză. Acesta include informații obținute din sfatul profesioniștilor experți din industrie de către analiștii noștri de cercetare folosind mai multe metodologii. Peisajul competitiv oferă mai multe perspective detaliate asupra strategiilor, cum ar fi lansări de produse, parteneriate, fuziuni și achiziții și colaborări adoptate de companii pentru a menține forțarea pieței între 2021 și 2028.

Factorul de conducere:

Aplicarea în creștere a VR în industria auto pentru a stimula piața

Soluțiile virtuale de formare sunt investite masiv în industrii precum auto, educație, asistență medicală, aerospațială și militară și altele. De exemplu, modulul virtual de instruire din sectorul auto oferă instruire la stațiile de lucru pentru noii tâmplari, pentru a minimiza accidentele. Conform unei analize Ford din 2015, sesiunile de antrenament virtuale au redus cu 70 la sută rănirile și accidentele angajaților. În plus, soluțiile virtuale de formare sunt utilizate în întreaga afacere a sănătății. Practicienii din domeniul sănătății ar putea beneficia de formare pentru a-și îmbunătăți precizia operațiunii și pentru a elimina erorile. Acești factori împreună vor crea oportunități de afaceri profitabile pentru piața globală de realitate virtuală.

Ai vreo întrebare? Întrebați experții noștri:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/speak-to-analyst/virtual-reality-market-101378

Introducerea căștilor autonome Lenovo Mirage VR S3 pentru a intensifica afacerile

LenovoTM, a introdus căștile Lenovo Mirage VR S3 cu ThinkReality, care a fost pusă la dispoziție de la 1 iunie 2020, la Conferința online VR/AR Global Summit. Nathan Pettyjohn, Commercial AR/VR Lead, Lenovo’s Intelligent Devices Group, a anunțat noua soluție de business VR în timpul discursului său principal. Lenovo Mirage VR S3 este primul set cu cască creat în colaborare cu Pico Interactive, o firmă de tehnologie la nivel mondial specializată în realitate virtuală și soluții corporative. Lenovo Mirage VR S3 este construit special pentru afaceri, având un afișaj 4K pentru imagini mai clare, control hands-free pentru utilizare cu sau fără controlerul însoțitor și o placă frontală sanitară, ușor de curățat, ideală pentru utilizare în masă. Noul set de căști VR este durabil, cu greutate redusă și gata de scalare în interiorul întreprinderii, cu sunet integrat și până la trei ore de viață a bateriei. Introducerea

Platforma software ThinkReality de la Lenovo va stimula creșterea pieței de realitate virtuală datorită sistemelor sale AR/VR care permit clienților să gestioneze aplicațiile și conținutul într-un mod cuprinzător.

Perspective regionale:

Sesiuni de formare în realitate mixtă pentru investiții în creștere pentru a propulsa piața din America de Nord

Cota de piață a realității virtuale este probabil dominată de America de Nord. Expansiunea pieței regiunii este alimentată de prezența unor jucători majori în țară. Diverse start-up-uri fac, de asemenea, incursiuni pe piața din SUA, oferind soluții specifice industriei. De exemplu, Sixense Enterprises Inc., o întreprindere mică din California, a dezvăluit un sistem de reabilitare fizică bazat pe realitate virtuală în octombrie 2020. Guvernul Statelor Unite investește, de asemenea, în tehnologie virtuală, care este de așteptat să îmbunătățească sectorul. Guvernul și armata SUA, de exemplu, au angajat 11 miliarde de dolari în sesiuni de instruire virtuale, augmentate și în realitate mixtă pentru lucrătorii guvernamentali. Se preconizează că Europa va experimenta o rată de creștere rapidă în perioada de prognoză. Creșterea este atribuită adoptării în creștere a soluțiilor virtuale în industria auto.

Apariția tehnologiei 5G pentru a intensifica creșterea pieței

Companiile proeminente de pe piață își inovează în permanență tehnologiile pentru a îmbunătăți mediul virtual prin tehnologia 5G, care, la rândul său, va permite extinderea rapidă a pieței de realitate virtuală. De exemplu, în februarie 2021, compania de conținut original (TOCC) și Vodafone fac parteneriate cu Xpllore, Gamoola și The Grid Factory pentru a crea o platformă de învățare anatomică pe tehnologia sa 5G. În plus, soluțiile de formare virtuală sunt utilizate în întreaga afacere a sănătății. Practicienii din domeniul sănătății pot beneficia exponențial de pe urma instruirii pentru a-și îmbunătăți precizia operațiunii și pentru a elimina erorile. În plus, în jocuri și divertisment, NFL și alte cluburi de fotbal american folosesc tehnologii pentru antrenament, care pot reduce semnificativ accidentările.

Peisaj competitiv:

Jucătorii cheie se concentrează pe soluții virtuale avansate pentru a consolida poziția

HTC Corporation, Oculus VR, Sony Corporation și Lenovo Group investesc masiv în dezvoltarea de dispozitive inovatoare montate pe cap. Pentru a-și crește baza de consumatori, jucătorii fac achiziții și colaborări inteligente. În plus, firme proeminente oferă materiale și instrumente specifice industriei pentru a-și lărgi orizontul comercial. De exemplu, în martie 2021, o companie taiwaneză de electronice de larg consum cu sediul în districtul Xindian, New Taipei City, Taiwan, a anunțat lansarea VIVE Facial Tracker și VIVE Tracker (3.0) pentru a-și îmbunătăți ecosistemul de realitate virtuală cu inovații avansate.

Raportul enumeră companiile cheie care operează pe piața de realitate virtuală:

 • Google LLC (California, Statele Unite ale Americii)

 • Oculus Rift (Facebook Inc.) (California, Statele Unite)

 • Sony Corporation (Tokio, Japonia)

 • Unity Technologies (California, Statele Unite)

 • HTC Corporation (Taoyuan City, Taiwan)

 • Microsoft Corporation (Washington, Statele Unite ale Americii)

 • Autodesk Inc. (California, Statele Unite ale Americii)

 • Sixense Enterprises Inc. (California, Statele Unite ale Americii)

 • Pico Interactive Inc. (California, Statele Unite ale Americii)

 • Eon Reality Inc. (California, Statele Unite ale Americii)

 • Dassault Systems SE (Vélizy-Villacoublay, Franța)

 • Apple Inc. (California, Statele Unite ale Americii)

 • Samsung Electronics Co. Ltd. (Suwon-si, Coreea de Sud)

 • Lenovo Group Ltd. (Quarry Bay, Hong Kong)

 • Sensics, Inc. (Maryland, Statele Unite ale Americii)

 • Ultraleap Ltd. (Bristol, Anglia)

 • StarVR Corporation (Taipei, Taiwan)

 • Crytek GmbH (Frankfurt, Germania)

Cumpărare rapidă – Raport de cercetare de piață în realitate virtuală:

https://www.fortunebusinessinsights.com/checkout-page/101378

Puncte majore ale cuprinsului:

TOC Continuare…!

Despre noi:

Fortune Business Insights™ oferă analize corporative experte și date precise, ajutând organizațiile de toate dimensiunile să ia decizii în timp util. Personalizăm soluții inovatoare pentru clienții noștri, ajutându-i să facă față provocărilor specifice afacerilor lor. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri informații holistice de piață, oferind o imagine de ansamblu granulară a pieței în care operează.

Contactează-ne:

Fortune Business Insights™ Pvt. Ltd.

SUA: +1 424 253 0390

Marea Britanie: +44 2071 939123

APAC: +91 744 740 1245

E-mail: [email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published.