Cum să îmbunătățiți acoperirea mobilă în clădirea de birouri?  (Conținut sponsorizat de la Erica Rose)

Cum să îmbunătățiți acoperirea mobilă în clădirea de birouri? (Conținut sponsorizat de la Erica Rose)

Imagine: Tima Miroshnichenko pe Pexels.com

Astăzi, comunicarea este o parte importantă a vieții noastre. Mai mult, dacă vorbim despre afaceri, atunci în acest domeniu al vieții o rețea stabilă de comunicare este o componentă specială a succesului. Într-o organizație modernă se folosesc de obicei mai multe rețele independente, precum telefonie, rețele locale, rețele de comunicații mobile etc. Sunt necesare peste tot și refuzul de a utiliza una sau alta tehnologie modernă înseamnă pierderi în avantaje competitive.

Problemele frecvente ale companiei sunt cauzate de acoperirea mobilă slabă în interior. Deși astăzi UCtel prezintă o soluție la această problemă! În construirea de soluții de acoperire mobilă sunt deja aici pentru tine!

UCtel a ajutat companiile să facă față conectivității interioare deficitare de ani de zile. Rezolvarea acestei probleme durează câteva zile. Specialistii va vor ajuta cu instalarea echipamentelor necesare, va vor consulta si va vor tine legatura dupa instalare.

Una dintre cauzele fundamentale ale absenței acoperirii este distanța față de cea mai apropiată stație de bază, pe care operatorul o stabilește pe baza indicatorilor economici și geografici.

Cu toate acestea, există o cale de ieșire. Și nici măcar unul. De exemplu, teoretic, puteți instala o stație de bază lângă casa sau biroul dvs. pe cheltuiala dvs., dar în acest caz, va fi o sumă considerabilă de bani.

Cea mai eficientă și economică soluție este să cumpărați un serviciu de acoperire mobilă. Fără a exagera, acest echipament unic, dar simplu și fiabil, vă va permite să utilizați un telefon mobil fără obstacole și să ofere un semnal stabil și o conversație de înaltă calitate. Un alt avantaj important al instalării unui amplificator de semnal celular este reducerea expunerii electromagnetice.

Amplificatorul de comunicații mobile operează dispozitivul pe principiile de bază ale ingineriei radio. Cu ajutorul unui analizor de semnal celular de pe acoperișul clădirii de birouri se determină locul cu cel mai puternic semnal. Aici va fi instalată o antenă externă. Un repetor GSM/4G și o rețea locală de antene vor fi instalate în birou. La final, se vor conecta cu un cablu o antenă externă și un repetor, iar în biroul tău va apărea o conexiune stabilă!

Principalele motive pentru utilizarea serviciului de acoperire mobilă în clădire

După cum știți, comunicarea cu clienții, angajații și partenerii este cu siguranță una dintre cele mai importante componente ale oricărei companii moderne. Astăzi, telefonul mobil este principalul instrument în domeniul comunicării corporative.

Este necesar să ne gândim la calitatea comunicării în spațiul de birou în etapa de elaborare a unui plan de afaceri. Deoarece interferențele în timpul negocierilor sau apelurile pierdute pot împinge potențialii clienți și parteneri de la cooperare și, în consecință, vor duce posibil la pierderea comenzilor și a profiturilor.

Este esențial să menționăm că rezolvând toate problemele de comunicare, vei economisi nu doar timp și sănătate mintală, ci și bani. Cu aceste soluții, veți obține:

  • Loialitatea clienților și partenerilor;
  • Îmbunătățirea eficienței muncii;
  • Creșterea productivității angajaților;
  • Internet de mare viteză
  • Garanții de sprijin din partea specialiștilor.

Merită să spuneți câteva cuvinte despre unde mai poate sublinia atractivitatea soluțiilor de acoperire mobilă în clădire pentru producător și cumpărător. De retinut ca 80% din profituri sunt aduse companiilor prin solutii de telefonie (conferinta audio/video).

Același lucru se poate spune despre efectul economic pe care îl primește clientul. În 80% din cazuri, clienții obțin toate detaliile prin aceeași telefonie și teleconferință. Deși procentul rămas nu este mai puțin important pentru succesul companiei, adesea acestea oferă un efect indirect; cu toate acestea, ele pot fi un factor decisiv.

În lumea noastră modernă, în domeniul amplificării semnalului mobil, practic nu este nimic imposibil. În zonele cu probleme atât în ​​orașe, cât și în zonele suburbane, unde comunicația celulară nu este atât de disponibilă, puteți îmbunătăți semnificativ un semnal slab, puteți îmbunătăți calitatea vocii și puteți crește viteza de transmisie a datelor mobile pe canale 3G și 4G. Mai mult, nu este necesar să folosiți serviciile unor antene de rețea scumpe pentru aceasta.

Deși nu uităm că pentru segmentul corporate. În acest caz, zonele de amplificare sunt suficient de mari și este nevoie de experiență. Nu există nicio îndoială că în implementarea unor astfel de proiecte, desigur, este mai bine să folosiți serviciile specialiștilor.

În zonele în care semnalul unui operator de telefonie mobilă nu este catastrofal de slab, puteți utiliza serviciile UCtel și, prin urmare, puteți îmbunătăți recepția unui semnal telefonic, precum și pentru un modem sau router. Această opțiune este simplă și accesibilă. Potrivit pentru utilizare cu modemuri sau routere 3G/4G pentru a îmbunătăți semnalul unui operator de telefonie mobilă și pentru a crește rata de transfer de date în standardele 3G UMTS/HSPA, 3G CDMA, 4G LTE atât în ​​orașe, cât și în zonele rurale.

Ce altceva poți face pentru a dezvolta comunicarea în compania ta?

În ciuda faptului că astăzi fiecare persoană folosește dispozitive diferite, această diversitate creează o mulțime de probleme, din cauza fiecărei rețele. După cum știți, fiecare tehnologie de schimb de date necesită o abordare separată a instalării, întreținerii și exploatării.

Din punctul de vedere al unui utilizator obișnuit, de exemplu, un angajat al unei companii care nu este la curent cu complexitățile telecomunicațiilor corporative, abundența tehnologiei creează o mulțime de inconveniente. Este asociat cu necesitatea de a utiliza multe terminale și diverse tipuri de software. Drept urmare, utilizatorul este sortit să aibă mai multe telefoane fixe și numere de mobil, adrese de e-mail „atașate” la terminalul de video sau audio conferințe etc.

De aceea, pe piață apar servicii de comunicații unificate. Comunicațiile unificate pot fi descrise ca un set de instrumente software care permit utilizatorului să fie în permanentă comunicare cu clienții și colegii de la locul de muncă (deși, desigur, nimeni nu se deranjează să aplice această abordare după programul de lucru).

Ideea unificării pe o platformă comună înseamnă actualizarea completă a cunoștințelor și abilităților noastre în conformitate cu epoca modernă. Este, de asemenea, un instrument excelent pentru afacerea dvs.

Leave a Comment

Your email address will not be published.