Detectivul condamnă „violența neprovocată și inescuzabilă” după ce mafia Worksop a atacat un polonez după zvonul că a furat un telefon mobil

Detectivul condamnă „violența neprovocată și inescuzabilă” după ce mafia Worksop a atacat un polonez după zvonul că a furat un telefon mobil

Zece persoane au lovit cu furie în ușile și ferestrele casei sale din Talbot Road și au încercat să intre înăuntru, după ce au auzit un zvon că ar fi furat un telefon mobil, pe 14 iunie 2019.

Procurorul Stefan Fox a spus că „a încercat să-și explice nevinovăția, dar a contat puțin”. Un geam din spate a fost spart și Jamie Ball și Kimberley Russon au intrat înăuntru, strigând că îl vor ucide.

A fost lovit cu piciorul și pumnul, dar a reușit să scape, alergând și căzând, înainte de a încerca să se refugieze într-un magazin de pe Cheapside.

Curtea Coroanei din Nottingham

Ball și Russon l-au urmat înăuntru. CCTV-ul a arătat că comerciantul „nu a făcut niciun efort” pentru a-l ajuta pe bărbatul care sângera.

Ball a încercat să-l tragă afară, iar Russon l-a lovit „de câteva ori”.

Victima lor se confruntase cu „probleme de lungă durată din partea copiilor din zonă”, iar un telefon mobil a fost lăsat în afara casei sale, dar el nu l-a luat.

Ulterior, Ball a încercat să-l învinuiască pe Russon pentru violență. Russon a spus că „a văzut roșu” când i s-a spus că mobilul fiului ei a fost furat, a spus dl Fox.

Bărbatul a rămas cu o încheietură fracturată, mai multe zgârieturi, vânătăi și zgârieturi, dar Nottingham Crown Court a auzit că nu există daune permanente.

Russon, 32 de ani, din Church Walk, și Ball, 44 de ani, din Rushey Close, ambii din Worksop, au pledat vinovați pentru vătămare corporală gravă, în septembrie 2020. Întârzierile au fost cauzate de un al treilea co-inculpat.

Gregor Purcell, de la Ball, a spus că tatăl celor trei copii „acceptă ceea ce a făcut a fost rușinos”, dar fractura încheieturii mâinii a fost cauzată probabil când bărbatul a căzut în timp ce era urmărit.

Matthew Smith, a spus că Russon este acum un șofer de HGV care călătorește în sus și în jos prin țară și nu ar putea desfășura muncă neremunerată.

Ambii inculpați au rămas departe de necazuri între timp.

Miercuri, recorderul Michael Auty QC le-a spus: „Trebuie să fi fost terifiant. Acest tânăr s-a trezit grav rănit pe baza exclusiv informațiilor greșite.”

Ball a primit 18 luni, suspendat doi ani, cu 120 de ore de muncă neremunerată și trebuie să plătească o compensație de 500 de lire sterline. Russon a primit 12 luni, suspendat pentru doi ani și trebuie să plătească o compensație de 1.000 de lire sterline.

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Gang a furat tiara și broșa de 3,75 milioane de lire sterline de la Welbeck Estate a lui Worksop în „Ruth…

În urma condamnării, sergentul detectiv Emma Dalton, de la Poliția din Nottinghamshire, a declarat: „A fost o demonstrație îngrozitoare de violență neprovocată și inexcusabilă împotriva unei victime care nu făcuse absolut nimic rău.

„Ball și Russon au ajuns la adresă intenționând să se confrunte și au fost norocoși să nu provoace răni mai grave victimei lor.

„Sunt mulțumit că au fost soluționați acum de instanțe și sper că acest caz să servească drept exemplu pentru alții.

„Nu există niciodată o justificare pentru a ataca violent o altă persoană, iar cei care fac acest lucru vor fi tratați cu fermitate de poliția din Nottinghamshire.”

Mesaj de la editorul, Sam Jackson: The Worksop Guardian este plin de știri locale, caracteristici și sport, plus editorialiști grozavi, pagini cu puzzle-uri și multe altele. Economisiți până la 20% din prețul de acoperire al Worksop Guardian prin încheierea unui abonament tipărit făcând clic aici sau sunând la 0330 123 5950 (luni-vineri 9:00-17:30)

Leave a Comment

Your email address will not be published.