Deveniți un jucător profesionist cu aceste gadgeturi obligatorii!

Deveniți un jucător profesionist cu aceste gadgeturi obligatorii!

În raportul său intitulat „Piata de jocuri, 2021-2028”, Fortune Business Insight, menționează că această piață a fost de 203,12 miliarde USD în 2020 și continuă să crească pentru a domina discursul popular și a capta atenția noilor investitori, jucători aspiranți, și mass-media. Se estimează că în 2022, sporturile au atras 29,6 milioane de telespectatori lunar. Pe măsură ce jucătorii profesioniști și aspiranți continuă să investească ore îndelungate în el, iată câteva gadget-uri și facilități obligatorii care le-ar putea spori ușurința și confortul.

1. Proiectoare mai inteligente: în timp ce monitoarele pentru jocuri pot optimiza ieșirea plăcii grafice și a procesorului și pot reda imagini, rezoluții și rate de cadre excelente, jucătorii serioși optează pentru proiectoare inteligente, deoarece oferă o latență, portabilitate, o definiție cât mai clară și o mai bună latență. experiență de neegalat, captivantă, la care niciun monitor nu poate ține o lumânare.

Vă recomandăm: Xgimi Horizon Pro 4k este alegerea perfectă pentru streaming și jocuri extinse. Vine cu un sistem audio încorporat, acceptă Chromecast, oferă ușurință plug-and-play și oferă o grafică clară, cu un timp de întârziere minim. Imaginile pot fi văzute în forma lor cea mai precisă și reală, iar sursa LED face posibil ca jucătorii să se joace chiar și în camere puternic luminate și însorite.

2. Scaune ergonomice: are sens, nu-i așa că un jucător trebuie să aibă un scaun dedicat în care să petreacă ore lungi, sedentar? Punctul important de luat în considerare este că un scaun arătos trebuie să se simtă bine și să ofere un suport lombar excelent.

Recomandarea noastră: Scaunul Razer Iskur este o frumusețe ergonomică perfect sculptată, care susține postura cu o curbă lombară încorporată, complet reglabilă, aliniată la coloana vertebrală. Oferă ușurință și confort pe termen lung pe care nu le puteți găsi în scaunele obișnuite.

3. Căști confortabile: fără un set de căști de gaming bun, este greu să anulați zgomotul de fundal și să experimentați un sunet clar. Confortul, opțiunile de personalizare și ergonomia bună sunt, de asemenea, factori care trebuie luați în considerare de jucătorii neobosite. Pentru a putea controla nivelurile de volum prin atingerea unui buton este un alt confort de care au nevoie jucătorii.

Vă recomandăm: HyperX Cloud II este o alegere bună cu microfonul său îmbunătățit digital, cu anulare a zgomotului. Anularea ecoului este activată prin intermediul plăcii de sunet USB și oferă o calitate optimă a sunetului și confortul unei comunicări fără întreruperi în echipă și a conversațiilor în joc. Aceasta este o minune optimizată pentru jocuri pe care chiar și cei mai serioși jucători o vor aprecia.

4. Cameră web 4K – O cameră web de înaltă rezoluție, plină de funcții, este o necesitate pentru orice jucător serios și creator de conținut. Pentru streaming de înaltă calitate și pentru a adăuga caracter distinctiv, calitate și valoare filmărilor de joc, o cameră web care înseamnă afaceri este o necesitate.

Vă recomandăm: Camera Web Logitech Brio Stream este Ultra HD 4K și HDR, oferă imagini grozave, are o rată de cadre rapidă, are un câmp de vizualizare reglabil și transmite videoclipuri cu fluiditate. Oferă chiar reluări cu încetinitorul și este optimizat pentru streaming, indiferent de lumina din jur, fără nicio întârziere.

5. Ochelari de reducere a luminii albastre: jucătorii înrădăcinați sunt în pericol de expunere excesivă la lumina albastră emisă de ecrane și pot suferi de oboseală și uscăciune a ochilor. Fiecare jucător serios trebuie să aleagă o pereche de ochelari de bună calitate, care blochează lumina albastră, care să-și facă timpul petrecut pe ecran confortabil, deoarece supraexpunerea la lumina albastră afectează serios sănătatea ochilor și perturbă ciclul normal de somn.

Vă recomandăm ochelarii Premium zero power Navigator de la Intelligence. Acestea sunt anti-orbire, stilate, la prețuri moderate, ușoare și chiar au tampoane pentru nas reglabile. Sunt perfecte pentru a proteja jucătorii de răul pe care utilizarea extinsă a ecranelor electronice le poate provoca asupra ochilor.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published.