Emoji Apple: Apple lansează „bărbat însărcinat”, emoji-uri neutre din punct de vedere al genului, Internetul aduce în discuție biologia

Emoji Apple: Apple lansează „bărbat însărcinat”, emoji-uri neutre din punct de vedere al genului, Internetul aduce în discuție biologia

Dacă dețineți un iPhone, atunci este posibil să fi observat o diferență la tastaturile emoji. Apple a lansat recent o actualizare de software care include un emoji „bărbat însărcinat”, precum și alte emoji neutre.

Potrivit rapoartelor, gigantul tehnologic a lansat actualizarea la mijlocul lunii martie, care include o persoană neutră de gen cu coroană, un bărbat însărcinat. Noile emoji-uri vin cu cinci tonuri diferite de piele dintre care utilizatorii pot alege.

Funcția cu peste 35 de emoticoane noi a fost lansată odată cu actualizarea iOS 15.4, potrivit mai multor rapoarte. Apple a lansat emoji-urile „bărbat însărcinat” și „persoană însărcinată” în ianuarie anul acesta, care făcea parte dintr-o actualizare opțională.

Actualizarea recentă a sistemului include și alte emoji-uri interesante, cum ar fi un troll, fasole, minge disco, chip care se topește și multe altele.

Cu toate acestea, bărbatul însărcinat și emoji-urile care includ genul nu este prima mișcare a Apple pentru a-i face pe oameni din diferite comunități să se simtă bineveniți. În 2019, compania de tehnologie a adăugat mai multe cupluri de același sex și emoji-uri neutre din punctul de vedere al genului pe tastaturile iPhone.

La actualizarea recentă, Internetul a reacționat într-un mod diferit, făcând joc de Apple și sugerând că „bărbatul însărcinat” este de fapt „prea plin după ce a mâncat”.

Între timp, actualizarea iOS 15.4 pentru iPhone a venit cu câteva caracteristici cheie, cum ar fi capacitatea de a vă debloca telefonul chiar dacă purtați o mască, integrarea textului live cu note și mementouri și multe altele.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published.