Flexpoint continuă o creștere semnificativă a comenzilor pentru senzorul său de îndoire brevetat de la liderii de top în realitate virtuală din sectorul mănușilor

Flexpoint continuă o creștere semnificativă a comenzilor pentru senzorul său de îndoire brevetat de la liderii de top în realitate virtuală din sectorul mănușilor

Compania oferă îndrumări suplimentare cu privire la sectorul auto

West Jordan, Utah–(Newsfile Corp. – 19 aprilie 2022) – Flexpoint Sensor Systems, Inc. (OTC PINK: FLXT) are plăcerea de a anunța o creștere semnificativă a comenzilor de mănuși de la câțiva lideri de top ai realității virtuale, Manus VR, Neofect, și Gloreha. Bend Sensor® de la Flexpoint continuă să fie foarte căutat pe măsură ce piața de realitate virtuală (VR) se accelerează și cererea de echipamente medicale inovatoare crește.

Flexpoint continuă să facă progrese în implementarea tehnologiei dezvoltate pentru a fi utilizată în vehiculele producătorului de automobile, cu posibilitatea de a fi licențiate altor producători. Compania crede că acest lucru va adăuga venituri semnificative în 2022 și va extinde și mai mult capacitățile senzorului de îndoire patentat.

„Suntem mulțumiți de primirea tehnologiei noastre de senzori în atât de multe aplicații variate și diverse. Am experimentat o creștere semnificativă a comenzilor de senzori în ultimul trimestru din 2021 și primul trimestru din 2022 și ne așteptăm ca această tendință să continue pe tot parcursul soldului. din 2022 și în viitor, a declarat președintele Flexpoint, Clark More. El a continuat: „În ultimul trimestru din 2021 și în primul trimestru al acestui an, am primit și livrat comenzi pentru aproximativ 2.900 de mănuși și peste 33.000 de senzori suplimentari, în valoare totală de aproximativ 130.000 USD în venituri, plus comenzi pentru mănuși și senzori suplimentari care urmează să fie livrate în acest an. Am primit, de asemenea, comenzi suplimentare pentru a continua dezvoltarea de senzori pentru producătorii de automobile.”

Despre Manus VR – https://www.manus-vr.com/

Industrii și companii bine cunoscute folosesc în prezent mănușile de realitate virtuală. Mănușile Manus cu Bend Sensor® de la Flexpoint ajută la experimente de realitate virtuală, realitate augmentată și realitate mixtă care, de exemplu, îi instruiesc pe astronauți cum să manevreze prin Stația Spațială Internațională într-un mediu cu gravitate zero. Relațiile cheie cu clienții, cum ar fi BMW, Audi și Airbus, folosesc mănuși Manus VR cu tehnologia Bend Sensor® de la Flexpoint pentru a testa modelele viitoare înainte chiar să înceapă producția. Volkswagen folosește mănuși Manus VR pentru a da senzația unui volan adevărat pentru a experimenta ce se întâmplă dacă ar avea loc un accident. Manus VR are mulți clienți din industrii mari, cum ar fi Netflix, Google și Rolls Royce. Manus VR este cunoscut pe scară largă pentru rolul său în jocurile în realitate virtuală și poate permite mâinilor utilizatorului să se simtă ca și să fie folosite ca controlere.

Mănușa Manus VR va revoluționa piața VR. Este gata să joace un rol important în revoluția în curs de desfășurare a realității virtuale. Manus VR crede în inovarea deschisă prin schimbul de cunoștințe și experiență. Posibilitățile mănușilor Manus VR sunt practic nelimitate și se extind cu mult dincolo de realitatea virtuală.

Despre Neofect – https://www.neofect.com/us

Parteneriat cu organizațiile din domeniul sănătății și îmbunătățirea satisfacției pacienților și a conformității cu terapia cu modele de telereabilitare la cheie. Partenerii clinici includ Medstar Health, NYU Langone Medical Center, Stanford Healthcare, Department of Veterans Affairs, Vanderbilt University Medical Center și Genesis; doar pentru a numi câteva.

O companie de tehnologie medicală care ajută supraviețuitorii accidentului vascular cerebral și persoanele cu leziuni ale măduvei spinării, tulburări musculo-scheletice sau afecțiuni neurologice să-și recapete independența și să trăiască o viață mai plină și mai activă. Soluțiile sale de reabilitare bazate pe joc oferă o terapie mai captivantă și cuantificabilă pentru a îmbunătăți funcția cognitivă, a mâinii, a brațului și a picioarelor, în timp ce orteza sa robotică creează o prindere artificială pentru a crește mobilitatea mâinii.

Despre Gloreha – https://www.gloreha.com/

Dispozitivele Gloreha sunt cea mai avansată, eficientă și mai ușor de utilizat combinație de tehnologie pentru a sprijini reabilitarea motorie a membrului superior și recuperarea neurocognitivă. Deservirea pacienților, medicilor, terapeuților: prin terapii și protocoale care însoțesc toate etapele procesului de reabilitare, aparatele Gloreha promovează recuperarea funcțională a pacienților și reintegrarea acestora în viața de zi cu zi. Gloreha este rezultatul unei abordări sinergice, motivate și originale. Un grup de 11 IMM-uri din zona industrială Lumezzane, Brescia (Italia) a decis să înceapă o experiență unică și inovatoare, care să conducă la o rețea puternică de companii, facilități de cercetare, centre de dezintoxicare italiene și europene. Idrogenet reprezintă previziunile acelor 11 companii care au dorit să depășească granițele lor tradiționale, provocându-se prin investiții în cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe piețe inovatoare.

Despre Flexpoint Sensor Systems, Inc.

Flexpoint Sensor Systems, Inc. (FLXT) este o firmă tehnologică inovatoare specializată în dezvoltarea de produse care dispun de Bend Sensor® patentat de companie și de tehnologia aferentă. Bend Sensor® este o soluție revoluționară de detectare care revoluționează aplicațiile din industria auto, siguranța, medical și industrial. Construcția cu strat subțire Bend Sensor® reduce costurile și volumul mecanic în timp ce introduce o gamă de funcții și posibilități de design stilistic care nu au fost niciodată disponibile în tehnologia de detectare. Tehnologia și expertiza Flexpoint au fost recunoscute de elita mondială în afaceri și inovatori academici de peste 17 ani. Compania stabilește un nou standard pentru soluțiile de detectare în era „inteligentă” a tehnologiei.

Vă rugăm să vizitați https://www.flexpoint.com/ pentru mai multe informații.

Privitor la declaratiile anterioare

Acest comunicat de presă conține anumite declarații prospective. Investitorii sunt atenționați că anumite declarații din acest comunicat sunt „declarații prospective” și implică atât riscuri cunoscute, cât și necunoscute, incertitudini și alți factori. Astfel de incertitudini includ, printre altele, anumite riscuri asociate cu funcționarea companiei descrise mai sus. Rezultatele reale ale companiei ar putea diferi semnificativ de rezultatele așteptate.

Informații de contact:

Sisteme de senzori Flexpoint
Clark Mower, președinte
801-568-5111

Brokeri și analiști
Grupul Chesapeake
410-825-3930

Pentru a vedea versiunea sursă a acestui comunicat de presă, vă rugăm să vizitați https://www.newsfilecorp.com/release/120779

Leave a Comment

Your email address will not be published.