Gadgets coming soon in 2022—from AI to VR, these futuristic tech gadgets deserve a space in your life

Gadget-uri care vor veni în curând în 2022 — de la AI la VR, aceste gadgeturi tehnologice futuriste merită un spațiu în viața ta » Gadget Flow

Vă întrebați ce gadgeturi sunt la orizont în 2022? Aceste gadgeturi AI și VR ne arată că un viitor asemănător SF nu este atât de departe. Vezi-le pe blogul de mai jos.

Așadar, ești interesat de cele mai recente gadgeturi și ți-ai actualizat casa cu lucruri precum încuietori inteligente, aparate de cafea și multe altele. Ei bine, asta doar zgârie suprafața a ceea ce tehnologia futuristă are de oferit, iar aceste gadgeturi care vor veni în curând în 2022 o demonstrează.

Înrudit: Cele mai recente gadgeturi tehnologice de cumpărat în 2022: Dyson Zone, eero Pro 6E și multe altele

De la lucruri precum vehicule de livrare autonome până la șoareci de computer 3D portabili, lista de astăzi conține o mulțime de gadgeturi despre care probabil nu ați auzit niciodată. Și cu siguranță sperăm să le vedem anul acesta!

1. Cel Vehicul de livrare autonom Udelv Transporter nu are un șofer uman și aduce mărfurile într-o locație exactă la un moment precis.

Vehicul de livrare autonom Udelv Transporter în portocaliu și negru

Folosind robotica, inteligența artificială și tehnologia vehiculelor electrice, vehiculul de livrare autonom Udelv Transporter își propune să revoluționeze livrarea pachetelor, devenind fără șofer. Acest vehicul autonom inteligent poate călători pe autostrăzi și poate transporta până la 2.000 de livre. Platforma Deliver-as-a-Service oferă chiar și planificarea călătoriei de la capăt la capăt.

Prețul acestui gadget este TBA. Rezervă-l pe site-ul oficial.

2. Cel Laptop Acer ConceptD 7 SpatialLabs Edition afișează imagini în 3D datorită unui set de camere stereo cu urmărire a ochilor care stau deasupra ecranului.

Laptop Acer ConceptD 7 Ediția SpatialLabs în uz

Arătați clienților dvs. modele 3D de case, design și multe altele fără a fi nevoie să randați cu laptopul Acer ConceptD 7 SpatialLabs Edition. Utilizează tehnologia AI pentru a converti automat imaginile 2D în 3D stereo.

Acest gadget va veni în curând și are un preț de 3.499,99 USD. Aflați mai multe despre el pe site-ul oficial.

3. Lentila de contact Mojo Vision Lens AR suprapune informații digitale, cum ar fi puncte de discuție pentru o prezentare, direct pe câmpul dumneavoastră vizual.

Demo de produs Mojo Vision Lens

Faceți prezentări fără a privi în jos notițe sau vedeți indicații în timp ce țineți ochii pe drum cu lentila de contact Mojo Vision Lens AR. Arată ca o lentilă de contact obișnuită, dar folosind microelectronica, vă arată informații utile despre mediul dvs., făcându-l unul dintre gadgeturile noastre preferate, care va fi lansat în curând în 2022.

Acest gadget va veni în curând, iar prețul său este de așteptat. Aflați mai multe despre el pe site-ul oficial.

4. Mouse-ul 3D purtabil Next Industries Tactigon SKIN vă permite să vă controlați jocurile, computerul, PowerPoint și multe altele prin gesturi și voce.

Mouse 3D purtabil Tactigon SKIN în uz

Nu ar fi frumos dacă ai putea controla mai multe gadget-uri cu vocea sau doar printr-un gest? Mouse-ul 3D purtabil Next Industries Tactigon SKIN vă permite să faceți exact asta. Se atașează de mână, recunoscând 48 de gesturi diferite. Apoi, comanda sa vocală vă permite să deschideți și să închideți programe, să măriți și multe altele.

Acest gadget va veni în curând, iar prețul său este de așteptat.

5. Routerul TP-Link Archer AXE200 Omni Wi-Fi 6E are antene futuriste care se deplasează către un semnal mai puternic pentru o performanță mai bună.

Router TP-LINK Archer AXE200 Omni Wi-Fi 6E în negru

Elimina zonele moarte din casa sau biroul tau cu routerul TP-Link Archer AXE200 Omni Wi-Fi 6E. Da, acele antene se rotesc de fapt, în timp ce Wi-Fi tri-band cu o nouă bandă de 6 GHz oferă peste 10 Gbps, făcându-l unul dintre cele mai bune gadget-uri care vor veni în curând în 2022.

Acest gadget va veni în curând, iar prețul său este de așteptat.

6. Cel Tablou de bord pentru casă inteligentă Samsung Home Hub rulează serviciul SmartThings bazat pe inteligență artificială, permițându-vă să gestionați dispozitivele Samsung într-un singur loc.

Samsung Home Hub în alb

Conectați-vă cu dispozitivele de casă inteligentă din fiecare colț al casei dvs. cu tabloul de bord pentru casă inteligentă Samsung Home Hub. Funcționează cu gadgeturi din categoriile Cooking, Pet, Energy, Air, Clothing Care și Home Care Wizard.

Acest gadget va veni în curând, iar prețul său este de așteptat.

7. Blocarea inteligentă video de securitate eufy combină o sonerie, o cameră și un încuietor într-un singur gadget inteligent. Îți citește chiar și amprenta digitală în 0,3 secunde.

Blocare inteligentă video eufy Security în negru

Interacționați cu oaspeții și lăsați-i să intre de oriunde cu eufy Security Video Smart Lock. Cu această încuietoare inteligentă futuristă, puteți urmări vizitatorii cu o claritate de 2K, puteți primi alerte atunci când copiii dvs. pleacă, puteți debloca rapid ușa și multe altele.

Precomandați acest obiect gadget pentru 269 USD pe Kickstarter.

8. Ochelarii Snap Spectacles de generația a 4-a afișează informații din întreaga lume în fața ta cu afișajele lor duale cu ghid de undă.

Snap Spectacles 4th Generation AR ochelari demonstrativ

Conceput pentru creatori, the Snap Spectacles a patra generație de ochelari AR ușori prezintă ecrane duble cu ghid de undă 3D pe care le puteți programa și cu care puteți interacționa, făcându-le unele dintre cele mai inovatoare gadgeturi care vor fi disponibile în curând în 2022.

Prețul acestui gadget este TBA. Aflați cum să rezervați o pereche pe site-ul oficial.

9. Cel Tracker pentru încheietura mâinii HTC VIVE funcționează cu căștile VIVE Focus 3. Purtați-l la încheietura mâinii sau atașați-l la obiecte pentru a le urmări în spațiul 3D.

Tracker pentru încheietura mâinii HTC VIVE în negru

Îmbunătățește-ți experiența cu căștile VIVE Focus 3 VR asociindu-l cu dispozitivul de urmărire a încheieturii HTC VIVE. Este mai mic și mai ușor decât controlerul. În plus, este intuitiv de utilizat și urmărește de la vârful degetelor până la cot.

Acest gadget va veni în curând și are un preț de 129 USD. Aflați mai multe despre el pe site-ul oficial.

10. Setul cu cască PlayStation VR2 are același aspect ca familia PS5 și are un design atât de confortabil, încât s-ar putea să uiți că îl porți.

Conceptul de produs pentru căști PlayStation VR2

Se zvonește că căștile PlayStation VR2 vor fi lansate la sfârșitul acestui an. Pentru moment, Sony spune că se mândrește cu un design confortabil, fidelitate vizuală uluitoare în 4K HDR, feedback cu căști și un controler mai intuitiv. Indiferent de specificațiile finale, acest gadget vă va scufunda cu siguranță în alte lumi.

Prețul acestui gadget este TBA. Citiți mai multe despre asta pe blogul oficial.

Dacă sunteți ca noi, suntem siguri că așteptați cu nerăbdare să apară aceste gadgeturi în curând în 2022. Știți despre vreo tehnologie viitoare pe care ar trebui să o adăugați în listele viitoare? Spune-ne în comentarii.

Doriți mai multe știri, recenzii și ghiduri de la Gadget Flow? Urmărește-ne pe Apple News, Google News, Feedly și Flipboard. Dacă utilizați Flipboard, cu siguranță ar trebui să consultați poveștile noastre organizate. Publicăm 3 povești noi în fiecare zi, așa că asigurați-vă că ne urmăriți pentru a fi la curent!

Gadget Flow Daily Digest evidențiază și explorează cele mai noi tendințe tehnologice pentru a vă ține la curent. Îl dorești direct în inbox-ul tău? Abonați-vă ➜

Lauren scrie și editează din 2008. Îi place să lucreze cu text și să ajute scriitorii să-și găsească vocea. Când nu scrie la computer, gătește și călătorește cu soțul și cele două fiice.

Leave a Comment

Your email address will not be published.