Internetul bate televizorul pentru noile conștientizare a hranei pentru animale de companie 2018-2020

Internetul bate televizorul pentru noile conștientizare a hranei pentru animale de companie 2018-2020

Două surse anterior dominante pentru descoperirea de noi produse de către proprietarii de animale de companie au scăzut dramatic în timpul pandemiei. Internetul pare să fi crescut în locul lor. Din 2018 până în 2020, atât magazinele de televiziune, cât și cele fizice de vânzare cu amănuntul au scăzut ca mijloace prin care proprietarii de animale de companie au găsit noi alimente pentru animale de companie, delicii și alte produse. La Global Pet Expo, Julie Springer, analist de piață al Asociației Americane de Produse pentru animale de companie (APPA), a discutat rezultatele sondajului APPA care au dezvăluit canalele în schimbare pentru descoperirea de noi produse alimentare pentru animale de companie.

Proprietarii de animale de companie obișnuiau să răsfoiască mai des magazinele din cărămidă și mortar înainte de pandemie, așa că oamenii au tendința de a găsi mai rar produse noi în magazine. Toate grupele de vârstă din sondaj au raportat scăderi de cel puțin 10% în gradul de cunoaștere a noilor produse, ca urmare a navigării într-un magazin. Demografiile mai tinere au scăzut cel mai mult. Millennials a scăzut de la 55% la 37%, în timp ce Generația Z a trecut de la 53% la 36%. Boomers și Gen X au scăzut de la 59% la 48% și, respectiv, de la 57% la 47%.

Televiziunea a scăzut, de asemenea, cu cel puțin 10% în rândul tuturor grupelor de vârstă, în unele cazuri la fel de mult ca în magazin. În 2018, 44% dintre proprietarii mileni de animale de companie au declarat că au aflat despre un nou produs pentru animale de companie dintr-o reclamă televizată. Acest procent a scăzut la 29% în 2020. Generația Z a scăzut în mod similar de la 43% la 25%. Millennials au scăzut de la 45% la 33%. Baby Boomers au trecut de la 47% în 2018 la 37% în 2020.

Internetul crește ca sursă de cunoaștere a noilor produse

Mulți dintre acești proprietari de animale de companie pot afla acum despre produse noi online. Toate grupele de vârstă au raportat că sursele de internet au crescut ca canal pentru cunoașterea noilor produse cu cel puțin 12% din 2018 până în 2020. Baby Boomers au crescut de la 35% la 48%, în timp ce Generația X a crescut de la 48% la 60%. Generația Z a trecut de la 58% la 67%. Milenialii au crescut cel mai mult, de la 59% în 2018 la 74% în 2020.

Cu toate acestea, printre aceste surse de internet, unele devin mai proeminente ca surse de informații despre produse noi, în timp ce altele au scăzut. Facebook a crescut în rândul tuturor categoriilor demografice, cu excepția generației Z. Dintre aceștia, gradul de cunoaștere a noilor produse din paginile Facebook a scăzut de la 42% la 30%. YouTube a crescut la toate grupele de vârstă, în timp ce paginile web ale companiilor de produse pentru animale de companie au scăzut la fiecare generație.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published.