dh logo

Internetul îl pierde din cauza mesajului hilar al dormitorului din lista imobiliară

O casă confortabilă și ciudată în mijlocul sălbăticiei Wisconsin este în tendințe online, în special pentru un mesaj hilar afișat cu mândrie deasupra patului din dormitorul principal.

Lista a fost distribuită de contul de Twitter @zillowgonewildcunoscut pentru a distribui reclame hilare care sunt listate pe site-ul imobiliar Zillow.

Situată la W6547 Woodland Pass în Onalaska Wisconsin, această casă primește multă atenție pentru semnul „Bine ați venit în Poundtown” care atârnă deasupra dormitorului, o alegere de design îndrăzneață, cel puțin.

@Zillowgonewild/Twitter

În cazul în care nu erai familiarizat cu termenul, conform Dicționarului Urban, Poundtown este „locul ipotetic în care te duci atunci când vrei să lovești, adică să faci sex cu cineva; deci POUNDtown.”

Ceea ce ar putea fi un alt detaliu obraznic este faptul că casa este listată pentru 420.000 de dolari. Glume la o parte, ai putea face mai rău decât această casă în stil fermier, cum am văzut-o cu aproape 2 milioane de dolari în anumite părți ale Canadei.

Construită în 1989, casa are patru dormitoare și trei băi complete. Are 3.600 mp, are subsol și garaj pentru două mașini.

Dacă sunteți un fan al sălbăticiei, această casă este înconjurată de ea.

imobiliare hilare

rockethomes.com

@zillowgonewild a glumit că interiorul casei este ceea ce se întâmplă atunci când „obsesia lui Michael devine sălbatică”.

imobiliare hilare

rockethomes.com

Casa are o schemă de culori interesantă peste tot. Este un amestec de albastru și gri, cu diverse nuanțe de alb.

rockethomes.com

Tweet-ul hilar de listă imobiliară a fost apreciat de peste 30.000 de ori și a primit câteva reacții amuzante.

În cazul în care te-ai întrebat vreodată unde a fost Poundtown, acum știi că este într-un dormitor din Wisconsin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.