Pollen Mobile închide runda de finanțare de bază pentru rețeaua sa fără fir descentralizată de nouă generație

Pollen Mobile închide runda de finanțare de bază pentru rețeaua sa fără fir descentralizată de nouă generație

Logo-ul Pollen Mobile

Dețineți rețeaua dvs

Peisaj urban cu polen

Prima rețea mobilă descentralizată, deținută și operată de utilizatori, concepută pentru confidențialitate și anonimat.

Prima rețea mobilă descentralizată, deținută și operată de utilizatori, concepută pentru confidențialitate și anonimat.

San Francisco, CA, 19 aprilie 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Pollen Mobile anunță închiderea unei runde de finanțare inițială care va accelera implementarea primului operator de telefonie mobilă din lume axat pe confidențialitate, deținut și operat de utilizatori.

Runda de investiții, condusă de Slow Ventures, a vizat un grup divers și selectat strategic de investitori care reprezintă comunitățile de telecomunicații, cripto, hardware, divertisment și capital de risc tradițional. Alături de Slow Ventures, investitorii participanți au inclus DISH Wireless, Delphi Digital, OVN Capital și Acorn Pacific Ventures, printre altele.

„Lumea este așteptată de mult pentru o alternativă autentică la operatorii de telefonie mobilă tradiționali, cunoscuți pentru nemulțumirea clienților, costurile ridicate, acoperirea neregulată și nerespectarea confidențialității utilizatorilor”, a declarat Sam Lessin, partener general la Slow Ventures. „Credința noastră în viziunea lui Pollen și în echipa Pollen a fost deja validată de primirea incredibil de entuziastă din partea comunității Pollen în creștere rapidă.”

Pollen întoarce scenariul pe modelul tradițional, centralizat de rețea mobilă, dând putere comunității sale de utilizatori să construiască, să dețină și să opereze o infrastructură de rețea descentralizată utilizând blockchain, spectrul Citizens Broadband Radio Service (CBRS) și alte tehnologii open source. Proiectul a implementat deja infrastructura în San Francisco, New York City și Los Angeles, iar săptămâna trecută a finalizat prima sa scădere hardware la nivel național.

Runda de finanțare se bazează pe această creștere rapidă, organică, oferind o pistă substanțială și deschizând relații strategice cheie pentru a cataliza expansiunea rapidă a rețelei Polen.

„DISH se angajează să construiască o rețea wireless 5G Open RAN la nivel național, iar inovația este o parte importantă a acestui efort”, a declarat Chris Ergen, șeful departamentului de inovare wireless la DISH. „Există un potențial extraordinar în comunicațiile wireless descentralizate și suntem încântați să sprijinim viziunea lui Pollen pentru viitor.”

„Polenul va lua lumea cu asalt, deoarece stimulentele cripto și nemulțumirea față de operatorii wireless tradiționali îi determină pe consumatori să implementeze cu ușurință Flowers și să dețină și să opereze rețeaua mobilă de următoarea generație”, a declarat Tom Shaughnessy, co-fondator și partener la Delphi Digital. „Suntem încântați să vedem că Pollen devine primul operator de telefonie mobilă Web3 din lume, concentrat pe confidențialitate.”

Lansat public în ianuarie, Pollen a fost conceput cu mai puțin de un an în urmă de Pronto – o companie de tehnologie de conducere autonomă – ca o alternativă mai flexibilă și mai ieftină la soluțiile de conectivitate comerciale existente pentru operațiunile off-road la distanță. Echipa Pronto a realizat rapid potențialul de a-și împerechea tehnologia cu un model de recompense bazat pe criptomonede, care alimentează acum sistemul de stimulente de acoperire al Pollen.

„Pollen este conceput de la zero pentru a oferi utilizatorilor o alternativă radicală pentru conectivitate mobilă, care acordă prioritate confidențialității, reduce costurile și oferă utilizatorilor puterea de a deține și de a-și opera rețeaua”, a declarat Anthony Levandowski, fondator și CEO al Pollen Mobile. „Suntem inspirați de investitorii de mare calibru care îmbrățișează viziunea noastră pentru viitorul comunicațiilor wireless și ne poziționează pentru următoarea noastră fază de creștere.”

Despre Pollen Mobile

Pollen Mobile permite dezvoltarea primei rețele mobile descentralizate, deținute și operate de utilizatori din lume, concepute pentru confidențialitate și anonimat. Pollen utilizează tehnologii și protocoale open source, precum și o economie cripto construită în jurul simbolului PollenCoin bazat pe blockchain Solana, pentru a oferi utilizatorilor săi puterea de a-și recupera confidențialitatea mobilă cu o alternativă accesibilă la operatorii de telefonie mobilă tradițională. Informații suplimentare despre Pollen Mobile pot fi găsite la www.pollenmobile.io

Atasamente

CONTACT: Jon Walton Pollen Mobile 4154714435 [email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published.