Tata Communications spune că extinderea serviciilor de internet pentru întreprinderi, Telecom News, ET Telecom

Tata Communications spune că extinderea serviciilor de internet pentru întreprinderi, Telecom News, ET Telecom


NOU DELHI: Tata Communications, o companie de transformare digitală și servicii de telecomunicații, a declarat că extinde serviciile de internet în sectorul întreprinderilor din întreaga lume, inclusiv în India, și împreună cu rețeaua Wide Area Network (SD WAN) definită de software, permițând companiilor să ia decizii mai rapide centrate pe afaceri. .

„Ne extindem serviciile de internet la nivel internațional, precum și în India pentru a introduce servicii de bandă largă. Vedem din ce în ce mai mulți oameni care vor folosi o combinație de rețea hibridă, care este Internet în bandă largă plus comutarea etichetei multiprotocol (MPLS) și adoptarea SD WAN ca bine, permițând întreprinderilor să facă schimbări mai rapid și să monitorizeze performanța rețelei”, a declarat Song Toh, vicepreședinte, Global Network Services, Tata Communications pentru ETTelecom.

În ianuarie 2022, compania a înregistrat o creștere de peste 60% a traficului de internet din rețeaua sa față de ianuarie 2020, iar de la izbucnirea epidemiei de Covid, a furnizat o capacitate de peste 22 Tbps în diferite segmente ale rețelei de internet pentru a satisface val de trafic.

„Adoptarea cloud-ului public și a serviciului de acces securizat (SASE) necesită ca rețeaua întreprinderii să poată răspunde mai rapid și, de asemenea, să conducă multe întreprinderi să înceapă să adopte internetul pe scară largă pentru conectivitatea întreprinderii”, a spus Toh, adăugând că compania implementează automatizarea în rețeaua sa pentru a îmbunătăți timpul de răspuns.

Executivul a spus că de la un MPLS pur la adoptarea internetului și a broadbandului, există încă un procentaj mixt, deoarece doar câteva întreprinderi văd acceptare. „Într-un fel, este exact ceea ce noi, ca furnizor de servicii gestionate, îi ajutăm pe clienții noștri să facă față. Ei nu trebuie să angajeze 50 de oameni pentru a gestiona o rețea. Cu rețeaua noastră, întreprinderile se pot concentra pe sistemele de afaceri pentru a conduce o afacere agilă. .”

Straturile de bază în rețea transportă de fapt traficul, iar cu MPLS care rămân dominante, în special în India, întreprinderile s-au transformat și au adoptat mult mai mult internet, potrivit lui.

Tata Communications, un furnizor de servicii de internet (ISP) de nivel 1, are peste 30% din rutele globale ale clienților de internet și, împreună cu oferta emblematică SD WAN, oferă servicii de acces la internet agile, scalabile și bazate pe cloud în 35 de țări.

Conectivitatea în cloud devine din ce în ce mai importantă pentru întreprinderile care își reduc în esență amprenta centrului de date.

„Oferim acum și o rețea locală și un serviciu de management Wi-Fi pentru a satisface așteptările clienților”, a adăugat Toh.

Potrivit companiei cu sediul în Mumbai, soluțiile pentru viitor trebuie să cuprindă inteligența și securitatea suprapuse, performanța și fiabilitatea de bază și conectivitate cu valoare adăugată, cum ar fi rețeaua definită de software, SD-WAN și Wi-Fi 6.

Conectivitatea omniprezentă, conform companiei grupului Tata, devine din ce în ce mai reală pe măsură ce utilizatorii se confruntă cu o conectivitate fără întreruperi de la Wi-Fi la rețelele celulare, iar aceasta este de așteptat să fie optimizată pe măsură ce generația a cincea sau 5G va fi lansată.

Serviciul GlobalRapide ajută întreprinderile să identifice platforme de colaborare adecvate, ajută la migrarea simplificată, oferă management al comunicațiilor la nivel de întreprindere, permițând în același timp gestionarea de la capăt la capăt al soluțiilor de colaborare.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published.